Når du strikker med Pure Cashmere fra Better Yarn, får du ikke kun ekstraordinær luksus, men også et dybere engagement i ansvarligt forbrug og produktion.
Vores Cashmere er skabt med det formål at bevare den luksuriøse blødhed, der føles som en kær omfavnelse og kendetegner ægte cashmere og samtidig være ansvarlig produceret.
 
Lad mig tage dig med på en rejse gennem vores forpligtelser!
 
Ansvarligt forbrug og produktion / det 12 Verdensmål
GRS-Certificeret Cashmere:
Vores Pure Cashmere er en ægte perle. Mindst 51% er genskabt fra eksisterende materialer, ofte kendt som tekstilaffald, resten er virgin Cashmere, der bruges til at binde fibrene sammen og skabe dette Recycled Cashmere, som vi hos Better Yarn har valgt at kalde Pure Cashmere.
Historien bag vores Pure Cashmere er en fortælling om forvandling. Vores dygtige leverandør samler cashmererester fra andre produktioner og sikrer dermed, at det ikke ender som tekstilaffald.
 
Global Recycled Standard (GRS):
Vores stolthed er vores GRS-certificering, der garanterer, at vores genanvendte materialer overholder de mest strenge miljø- og sociale bæredygtighedsstandarder. Dette inkluderer blandt andet:
 
sporbarhed, socialt ansvar og en forpligtelse til minimal miljøpåvirkning.
 
Når du køber garn, der er GRS-certificeret, tager du et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.
Vi er dedikerede til at redde garnet, reducere spild, bevare ressourcer og fremme ansvarlig materialforvaltning - og sikre en fremtid med mindre overproduktion og kemikaliebrug og dette er endnu et tiltag.
 
Så hver gang du køber GRS-certificeret garn, er du med til at reducere ressourcespild og sætte dit præg på en renere fremtid.
Velkommen til en verden, hvor strikning og garn møder bæredygtighed på smukkeste vis.