For at skabe et cirkulært produkt skal man forstå dets ophav.
Hertil er nøglen samarbejde og gennemsigtighed i hele værdikæden. Jeg er stolt af denne lækre garn og vores samarbejdspartnere. Derfor ønsker jeg en transparent værdikæde.
 
PURE MERINO kommer fra tre forskellige Australske farme:
Cavan Station (AQ-16-65806) Congi (CU 864112) og Woodside (CU 880618) der alle er RWS certificeret, hvilket betyder, at farmene bliver drevet med respekt for miljø, dyr og mennesker.
 
Alle farmene er specialiseret i opdræt af Merinofår og leverer ekstraordinær højkvalitetsuld. For at sikre den unikke blødhed ved PURE MERINO bliver ulden blandet fra de forskellige farme og efterfølgende spundet til den fineste og reneste PURE MERINO.
 
PURE MERINO er et naturligt materiale af sublim kvalitet. Det er udviklet af Botto Giuseppe, der har et indgående kendskab til ansvarlig produktion. Han deler mine værdier om ansvarlighed, der ligesom farmene i Australien er de RWS certificeret og har koden: (ICA-RAF-19-1143) og Cradel to Cradel certificeringskode: 4640.
 
Med disse informationer ønsker jeg at gøre hele forsyningskæden transparent.
Og hvorfor vælger jeg så det? Helt overordnet er der brug for, at vi alle gør en indsats, hvis vi skal have en mere ansvarlig produktion, og skulle der blandt vores læsere sidde nogen, der tænker…
 
”jamen tænk, hvis der kommer nogen og tager dine leverandør!”
 
JA, den tanke har jeg selvfølgelig også, og ja… de mennesker findes helt sikkert. MEN jeg tror på, at der er plads til meget mere ansvarlighed på markedet, og samtidig stoler jeg på mine leverandører.
 
Jeg er stolte af vores PURE MERINO og hele forsyningskæden.
 
BETTER YARN
Emma Toft